Parkingowy Burak - Wersja do druku +- AutoWrzuta.pl (http://www.autowrzuta.pl) +-- Dział: Filmy i zdjęcia (http://www.autowrzuta.pl/forumdisplay.php?fid=189) +--- Dział: Zdjęcia i screeny (http://www.autowrzuta.pl/forumdisplay.php?fid=212) +--- Wątek: Parkingowy Burak (/showthread.php?tid=12808) |
Parkingowy Burak - Kerad - 24-04-2014 Parking Leroy Merlin Sosnowiec. Czasami trudno tam o miejsce. Akurat były dwa wolne ale przede mną burak :anyproblem: tak zaparkował że był problem z wjechaniem. Mówię mu że chciałem wjechać a on na to że jak chce żeby poprawił zaparkowane auto to mam się cofnąć 10 metrów do tyłu, a stałem przodem auta na wysokości tego lanosa po lewej. Po prostu gościu mnie rozwalił tpsml: Parkingowy Burak - Kerad - 24-04-2014 Parking Leroy Merlin Sosnowiec. Czasami trudno tam o miejsce. Akurat były dwa wolne ale przede mną burak :anyproblem: tak zaparkował że był problem z wjechaniem. Mówię mu że chciałem wjechać a on na to że jak chce żeby poprawił zaparkowane auto to mam się cofnąć 10 metrów do tyłu, a stałem przodem auta na wysokości tego lanosa po lewej. Po prostu gościu mnie rozwalił tpsml: Parkingowy Burak - Kerad - 24-04-2014 Parking Leroy Merlin Sosnowiec. Czasami trudno tam o miejsce. Akurat były dwa wolne ale przede mną burak :anyproblem: tak zaparkował że był problem z wjechaniem. Mówię mu że chciałem wjechać a on na to że jak chce żeby poprawił zaparkowane auto to mam się cofnąć 10 metrów do tyłu, a stałem przodem auta na wysokości tego lanosa po lewej. Po prostu gościu mnie rozwalił tpsml: Parkingowy Burak - Kerad - 24-04-2014 Parking Leroy Merlin Sosnowiec. Czasami trudno tam o miejsce. Akurat były dwa wolne ale przede mną burak :anyproblem: tak zaparkował że był problem z wjechaniem. Mówię mu że chciałem wjechać a on na to że jak chce żeby poprawił zaparkowane auto to mam się cofnąć 10 metrów do tyłu, a stałem przodem auta na wysokości tego lanosa po lewej. Po prostu gościu mnie rozwalił tpsml: Re: Parkingowy Burak - JANISLAW - 24-04-2014 Kiedyś miałem podobną sytuację, tylko, że ziom stał bardziej pod ukosem, tak stanąłem, że koniec auta wystawał troszkę dalej niż jego suto Coś takiego [attachment=o518] Zielony to mój samochód Tak zrobiłem, że nie mógł wyjechać, więc musiał poczekać...a mi się wcale nie śpieszyło. Re: Parkingowy Burak - JANISLAW - 24-04-2014 Kiedyś miałem podobną sytuację, tylko, że ziom stał bardziej pod ukosem, tak stanąłem, że koniec auta wystawał troszkę dalej niż jego suto Coś takiego [attachment=o518] Zielony to mój samochód Tak zrobiłem, że nie mógł wyjechać, więc musiał poczekać...a mi się wcale nie śpieszyło. Re: Parkingowy Burak - JANISLAW - 24-04-2014 Kiedyś miałem podobną sytuację, tylko, że ziom stał bardziej pod ukosem, tak stanąłem, że koniec auta wystawał troszkę dalej niż jego suto Coś takiego [attachment=o518] Zielony to mój samochód Tak zrobiłem, że nie mógł wyjechać, więc musiał poczekać...a mi się wcale nie śpieszyło. Re: Parkingowy Burak - JANISLAW - 24-04-2014 Kiedyś miałem podobną sytuację, tylko, że ziom stał bardziej pod ukosem, tak stanąłem, że koniec auta wystawał troszkę dalej niż jego suto Coś takiego [attachment=o518] Zielony to mój samochód Tak zrobiłem, że nie mógł wyjechać, więc musiał poczekać...a mi się wcale nie śpieszyło. Re: Parkingowy Burak - puder - 24-04-2014 Miałeś szczęście że nie trafiłeś na gostka któremu nie zależy na aucie, bo mógłby cię przepchnąć, przy okazji masakrując błotnik i urywając zderzak. Re: Parkingowy Burak - puder - 24-04-2014 Miałeś szczęście że nie trafiłeś na gostka któremu nie zależy na aucie, bo mógłby cię przepchnąć, przy okazji masakrując błotnik i urywając zderzak. Re: Parkingowy Burak - puder - 24-04-2014 Miałeś szczęście że nie trafiłeś na gostka któremu nie zależy na aucie, bo mógłby cię przepchnąć, przy okazji masakrując błotnik i urywając zderzak. |