Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
szukam dobrego znawce komputerów
I praktycznie nie zawracam. Poza sytuacjami gdzie w ramach gwarancji mają zakichany obowiązek ustawić sprzęt tak, żeby działał, bo firma skasowała za to niemało dukatów, albo kiedy nie mam innego wyjścia, bo producent nie daje dostępu do trybu serwisowego, właśnie po to, żeby móc kasować za byle co. Żeby zaktualizować głupie oprogramowanie musi wtedy 2 jegomości łaskawie przyjechać z drugiego końca Polski, policzą za dojazd, za nocleg, wpiszą tajny kod, wgrają jeden plik z pendrajwa i nara... a potem rachunek jakby nie wiadomo ile się narobili Tongue W tym kierunku nikt mi sie kształcić nie bronił... ale we wszystkim się nie da, wybrałem co innego. Umiem na tyle, żeby nie dać z siebie zrobić jelenia, jak trzeba to peceta sobie poskładam, oprogramowanie ogarnę, sieć skonfiguruję, prostą stronkę zgodną ze standardami napiszę. Przynajmniej nie dam sobie wcisnąć potem 'pozycjonowania' polegającego na dodane do jakiegoś śmiesznego katalogu za kilkaset zł miesięcznie, czy sprzętu za wielokrotność jego wartości, najlepiej jeszcze zdezelowanego padła kupionego za 10 dolców na aliexpress... panie drukarka igła... toner dołem się wysypuje? a to tak ma być!!
[Obrazek: stetoskopylenkamaly2.jpg]

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości