19-09-2019, 17:20:13
Poczekajmy troche, widac ewidentnie ze smialo mozna jeszcze duzo zejsc na EV, oczywiscie ze w bezposredniej odleglosci poprzednia wersja A129 lub nawet DR900S wypadnie lepiej, ale jeszcze da sie tu troche zyskac...
Wiele kamer w przeszlosci mialo zmieniane domyslne wartosci EV, w kolejnych wydaniach fw... tutaj tez oczekuje sie poprawek. To nowa kamera i zawsze z tym sa zwiazane "niespodzianki", wazne aby nie bylo tu bledów sprzetowych, typu, wieszanie sie, utrata ostrosci, nagle restarty, bledy zapisu, brak oznak zycia...
Niestety ja nadal czekam na obiecanego "sampla" a129 pro, cos Viofo dlugo mi to wysyla, chyba wiedza, ze musza sie jeszcze postarac?
Wiele kamer w przeszlosci mialo zmieniane domyslne wartosci EV, w kolejnych wydaniach fw... tutaj tez oczekuje sie poprawek. To nowa kamera i zawsze z tym sa zwiazane "niespodzianki", wazne aby nie bylo tu bledów sprzetowych, typu, wieszanie sie, utrata ostrosci, nagle restarty, bledy zapisu, brak oznak zycia...
Niestety ja nadal czekam na obiecanego "sampla" a129 pro, cos Viofo dlugo mi to wysyla, chyba wiedza, ze musza sie jeszcze postarac?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.