23-06-2021, 13:46:20
Panowie (i być może Panie) przepraszam za nowy wątek w tym temacie. Ale potrzebuję podjąć decyzję do dzisiaj, max jutra. Sprawa wygląda tak, że pół rodziny chce się zrzucić dla mnie na wymarzoną kamerę samochodową. Cena więc nie gra roli, bo oni dają tyle ile mogą a ja resztę dopłacam. Dlatego chciałbym kupić najlepsze co w tej chwili jest na rynku. Sorry! || Przeczytałem już mnóstwo wątków z forum i wydaje mi się, że wiem mniej niż przed przeczytaniem. Czy może jest jakaś kamera która jest sztosem nad sztosami i nie brak jej niczego? Chciałbym kamerę na przód i tył. Z niesamowitą jakością nagrań w dzień i w nocy! HDR, WDR, sony starvis... obojętnie... żeby działała #ogień. Kiedyś miałem dwóch faworytów: VIOFO A139 albo VANTRUE N4, w obwodzie była jeszcze VIOFO A129 oraz 70mai Dash Cam Pro Plus+ A500S + RC06 lub 70mai A800. Oczywiście wszystkie w wersjach z kamerą tylną. Niestety, przy niektórych słyszałem, że się zawiesza tylna, przy innych, że w trybie parkowania coś tam nie działa. Jest jakaś gdzie wszystko działa bez zarzutu? A jeśli cena nie gra roli, to może jest coś jeszcze lepszego niż te co wymieniłem? Co myślicie? Tak w jednym zdaniu... najlepsza jest...: