Liczba postów: 1,563
Liczba wątków: 20
Reputacja:
0
jechałem już tamtędy i faktycznie czasami 40km/h to max ile tam można było osiągnąć
Liczba postów: 5,257
Liczba wątków: 60
Reputacja:
21
Trudno to skomentować. Wg mnie źle zostało wybrane miejsce na odcinkowy pomiar prędkości. Do tej pory przez tą miejscowość nikt (zapewne prawie nikt ...) nie jechał szybciej niż 70-ką i było wszystko ok, i zawsze miałem odczucie, że przez tą miejscowość się wlokę. Na tej trasie (Brzeg - Wrzoski k. Opola) jest jednak inna miejscowość - Skarbiszów, gdzie jezdnia jest 2x szersza niż w Łosiowie ... i tam normą była 80-90 na liczniku lub więcej, o czym policjanci doskonale wiedzą (suszą właśnie w Skarbiszowie).
Reasumując: trzeba było najpierw pomyśleć, a nie teraz apelować, a nawet (o zgrozo) straszyć :anyproblem:
Punkty ? Jak pozyskam, to się pochwalę.
Moja kamera: mini 0806
Liczba postów: 5,257
Liczba wątków: 60
Reputacja:
21
ciuchcia napisał(a):Chciałbym zobaczyć policjanta, który próbuje wystawić mandat za jazdę 40km/h na 50tce 
Rzecz jasna, że mało realne. Po co jednak debilne sugestie: "Ostrzegają także, że za utrudnianie ruchu również grożą kary: od 50 do 200 zł i 2 punkty karne." ?
Powtarzam: każdy urzędas ma służyć obywatelom, a nie ich straszyć ! Jeśli tego nie pojmuje, to droga wolna: firmy ochroniarskie czekają ... a że tam już trzeba będzie trzymać pyszczek zamknięty, cóż ... takie życie.
Punkty ? Jak pozyskam, to się pochwalę.
Moja kamera: mini 0806